Drage kolege, danas je moj zadnji dan u Aluminiju

aluminij, investitori, ponuda, posao, aluminij, sjednica, uvoz, izvoz, aluminij, gašenje, Aluminij Mostar, gubitak, poslovanje, aluminij, Miljenko Buhač, Aluminij Mostar, Abraham Group, gospodarstvo, sindikat, Aluminij Mostar, Abraham Group, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar
Arhiva

Koliko je teško u kartonsku kutiju spremati najosnovnije stvari, svjestan da više tvog radnog mjesta nema, i na njega nećeš doći, na svojoj koži iskusili su i djelatnici Aluminija.

Među njima je i predstojnik ureda Uprave za odnose s javnošću i marketing - novinar Miljenko Buhač. I on se danas mailom oprostio s kolegama iz hercegovačkih redakcija.

"Danas je moj zadnji radni dan u poduzeću Aluminij d.d. Mostar. Bez velikih riječi, ali s velikom zahvalnošću, želim vas još jednom pozdraviti i kazati kako je vasa potpora nastojanjima da se sačuva Aluminij bila izvor topline posljednjih mjeseci, oslonac i neka vrsta utjehe.

Mi ćemo se zasigurno susretati u nekim drugim prigodama i relacijama. Svima još jednom beskrajno hvala za suradnju i kolegijalnost", kazao je Buhač.

Nekadašnji mostarski gigant oči je zaklopio u srpnju prošle godine.