Dr. Kristina Bevanda na čelu Doma zdravlja Mostar

Dr. Kristina Bevanda Dom zdravlja Mostar
Ilustracija/Hercegovina.info/Avaz

Upravno vijeće Doma zdravlja Mostar razriješilo je dužnosti dosadašnjeg ravnatelja Marija Kordića koji je postao gradonačelnikom Mostara i imenovalo vršiteljicu dužnosti ravnatelja dr. Kristinu Bevanda, priopćeno je danas iz Doma zdravlja Mostar.

"Gradonačelniku Mariju Kordiću čestitamo na novoj dužnosti i želimo mu puno sreće i poslovnog uspjeha. Također, zahvaljujemo mu na svemu što je proteklih godina činio za Dom zdravlja Mostar i sve njegove pacijente. V.d. ravnateljici Kristini Bevanda čestitamo na imenovanju i želimo joj puno uspjeha u budućem radu", navodi se.

Dr. Kristina Bevanda nakon imenovanja za Hercegovina.info je rekla.

"Vremena su zaista teška i nikome nije zahvalno preuzeti ovu funkciju. No, mi ćemo se truditi, kako ja, tako i sljedeći ravnatelj tko god to bio, da nastavimo održavati nivo usluge u Domu zdravlja."

Koronavirus i dalje najvažniji.

"Korona je sada fokus broj jedan i što bolje ju držati pod kontrolom. Druga važna stvar je osigurati financijska sredstva za plaće djelatnicima i za neometan rad. Korona nas je duboko pogodila i imali smo znatno veće troškove pored svih naših tekućih."

Što se tiče situacije s koronavirusom Bevanda je rekla.

"Situacija je trenutno zadovoljavajuća i imamo brojke s kojima se još uvijek može raditi. Hoće li nam se dogoditi situacija kao u Sarajevu to ćemo vidjeti. Razgovarala sam i sa SKB Mostar, brojke su i kod njih u opadanju i nadati je se da će tako i ostati", zaključila je Bevanda.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.