Darko Drmać novi predsjednik HVIDRA-e Mostar

Darko Drmać novi predsjednik HVIDRA-e Mostar
Hvidra Mostar

U prostorijama udruge Hvidra Grada Mostara u utorak je održana Izvještajno-izborna Skupština na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Mire Šunjića dužnost preuzeo Darko Drmać u razdoblju od dvije godine. Dva dopredsjednika u naredne dvije godine su Miro Šunjić (sjever) i Mario Cvitković(centar).

Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština a u tročlano predsjedništvo bira se po jedan član sa područja Sjevera(1.bojna,2 bojna,Orlačka satnija,Satnije Drežnica,Grabovica i Vrdi) sa područja Centra ( 3.bojna,4 bojna,5 bojna i Samostalna satnija Zalik) i sa područja Juga (6.bojna, 7.bojna,8.bojna, 9.bojna i Samostalna satnija Buna).

Verifikacijska komisija je ustanovila da je na Skupštini bio prisutan 31 punopravni izaslanik.Dosadašnji predsjednik Miro Šunjić otvorio je Skupštinu i podnio financijsko izvješće, a član Nadzornog odbora Emil Ćorić potvrdio da je rađeno sve transparentno i po zakonu.

Šunjić se svima zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da je Udruga za vrijeme njegovog mandata uspješno djelovala i ostvarila zacrtane ciljeve.Aktivno sudjelovali u obilježavanju važnih datuma i obljetnica. Pomagala financijski najugroženije članove i njihove obitelji.Organizirali posjete i održavali kontakte sa bratskim Udrugama u Republici Hrvatskoj. Šunjić i dalje ostaje aktivan u Udruzi na mjestu dopredsjednika Udruge i kao predsjednik povjerenstva za izradu monografije'' 25 godina Božićnih turnira Hvidra Mostar ''.

Novi predsjednik Darko Drmać se također zahvalio prisutnim izaslanicima na ukazanom povjerenju i obećao da će jednako kvalitetno nastaviti voditi Udrugu u naredne dvije godine svoga mandata, stoji u priopćenju HVIDR-e Grada Mostara.