FOTO  Hvidra Mostar u posjeti Bogdanovcima i Vukovaru

Hvidra Mostar u Vukovaru i Bogdanovcima
Hvidra Mostar

Protekli vikend na poziv prijatelja iz Bogdanovaca, izaslanstvo udruge Hvidra Mostar boravilo je u toj općini na tradicionalnom okupljanju i proslavi “Plavo bijeloj noći” kojeg organizira NK Croatia. U Vukovarsko-srijemsku županiju su pristigli pored Hvidre Mostar, izaslanstvo općine Stolac na čelu sa načelnikom Stjepanom Boškovićem te mladež HDZ-a BiH Mostar.

Načelnik općine Marko Barun sa suradnicima i vodstvom nogometnog kluba Croatia Bogdanovci, kao domaćini, su se istinski potrudili srdačno primiti i ugostiti svoje prijatelje iz Mostara.

Predsjednik Hvidre, Darko Drmać u ime Udruge, darovao je simboličnom finacijskom donacijom NK Croatiu i zahvalio se upravi kluba na prijemu.

Od načelnika Baruna, bivši predsjednik,sada dopredsjednik Udruge Miro Šunjić dobio je posebno priznanje za promicanje suradnje i potpore u nesebičnom djelovanju, zbog njegove izočnosti nagradu je preuzela njegova kćerka.

Izaslanstvo je u subotu u obilasku Vukovara posjetilo;Spomen obilježje poginulim braniteljima u Bogdanovcima, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Spomen dom Ovčaru i Franjevački muzej i samostan u Vukovaru.