BARALIJA Stresan dan, ali u svakom slučaju manje nego život pod HDZ-SDA vladavinom

Irma Baralija
Hercegovina.info

U stožeru BH bloka večeras jako dobro raspoloženje. Prema svemu sudeći, BH blok je ostvario dobar rezultat, te su i u samom stožeru izuzetno zadovoljni razvojem situacije.

Nositeljica liste za Stari grad Irma Barlija nije skidala osmijeh s lica.

"Sjajan dan je iza nas. Kako pristižu rezultati. sve smo sretniji i sretniji. Pribojavali smo se zbog slabe izlaznosti tijekom dana, ali smo vidjeli da se ona počela popravljati kako se dan primicao kraju. Nemamo još uvijek potpune informacije, ali ono što imamo, govori da smo napravili sjajan rezultat pogotovo u Starom gradu, ali i na području cijelog Mostara. Za sada slavimo, a nadam se da će tako raspoloženje ostati i sutra."

Što se tiče mogućih koalicija, Baralija je rekla:

"Nismo o tome razmišljali i stavljali to kao prioritet. Razumijemo da smo poželjan partner zbog rezultata koje smo ostvarili i kampanje koju smo vodili. No, morat ćemo o tome dobro razmisliti i dogovarati se unutar samog BH Bloka prije nego damo neku konačnu izjavu ili informaciju."

Na pitanje je li današnji dan za nju stresan budući da je i u visokom stupnju trudnoće Baralija je rekla:

"Dan jeste stresan, ali u svakom slučaju je manje stresan nego život pod HDZ-SDA vladavinom", rekla je Baralija za hercegovina.info.

Nakon izjave Baralija je odjurila iz stožera, ali se ponovno nešto kasnije i vratila te je nastavljeno druženje sa kolegama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.