Bandićev Izborni stožer Mostar zahvalio biračima

...zahvalio je svim biračima koji su svojim glasovima pomogli da njihov kandidat uđe u  drugi krug predsjedničkih izbora u Republici Hrvatskoj.
Pozivamo vas još jednom na što masovniji izlazak na birališta 10. siječnja 2010. godine. Podržite NAŠEGA kandidata Milana Bandića i tako učinite da predsjednik Republike Hrvatske postane čovjek iz našega naroda u BiH, čovjek koji će se znati zalagati za našu bolju budućnost. Milan Bandić je pokazao i dokazao kako je čovjek iz naroda, čovjek u kojemu je ukorijenjena katolička vjera, čovjek koji zna prepoznati potrebe hrvatskoga puka u BiH i čovjek koji je i do sada pomagao, a kao predsjednik Republike Hrvatske još će više pomagati svojim sunarodnjacima u svojoj rodnoj domovini BiH. On je čovjek s malo riječi, ali mnogo konkretnih djela! 

Ako se znaju svjetonazori njegova protukandidata koji se deklarira kao agnostik (nevjernik), onda je jasno tko je za hrvatski katolički i ostali vjernički puk svjetlo, a tko tama. To je jasno i s podrškom onom kandidatu još uvijek aktualnog predsjednika RH koji se zalagao za uklanjanje križeva iz javnih institucija čemu se gosp. Bandić usprotivio i tako sebi stvorio još jedenoga protivnika. Svjesni kako svaki glas može biti odlučujući u konačnom ishodu, još jednom vas pozivamo na što masovniji izlazak na birališta jer ako ne izađete, vaš glas ide onomu za koga ne biste željeli da bude pobjednik ove predsjedničke utrke! 

Sretna i blagoslovljena nova 2010. godina u ime predsjedničkog kandidata Milana Bandića.