ANKETA Dan zaljubljenih Mostarci žele slaviti svaki dan

Anketa Dan zaljubljenih Valentinovo
Hercegovina.info

Bliži se 14. veljače, poznatiji kao Dan zaljubljenih, vrijeme kada muškarci često izvode svoje ljepše polovice u romantične izlaske, međusobno se daruju te na različite načine iskazuju znakove pažnje. Ekipa portala Hercegovina.info danas je odlučila provjeriti koliko su Mostarci i Mostarke romantični, šta ovaj dan predstavlja za njih, obilježavaju li ga i kako.

Većina ispitanika odgovorila je da će ovaj Dan zaljubljenih obilježiti i proslaviti, bilo to uz svoje bračne suputnike ili pak u krugu prijatelja i prijateljica. U svakom slučaju, u Mostaru ljubavi ne manjka.

Romantični izlasci i darovi 

„Planiram taj dan izaći van s mužem i kumovima. Vjerojatno će biti u pitanju neka večera, dobra hrana i glazba uživo“, kazala je jedna od ispitanica.

Na pitanje prakticiraju li kupovanje poklona svojim polovicama na ovaj ljubavni dan, većina se slaže kako je nekakav mali znak pažnje, ne nužno i materijalan, itekako poželjan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Pa obično se kupi buket ili nekakav komad nakita. Većinom se proslavlja ručkom ili večerom, ne mora uvijek biti materijalna stvar“, priča jedan od ispitanika.

Ljubav treba pokazivati svaki dan

„Smatram da se trebamo voljeti čitave godine, ali na taj dan neki poklon svakako da treba“, kaže ispitanica koja također smatra kako poklone trebaju kupovati i žene i muškarci.

Jedna ispitanica za portal Hercegovina.info, poručuje kako Dan zaljubljenih treba biti uvijek, odnosno svaki dan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.