FOTO  Mostar prvi put ugostio redovnu sjednicu Skupštine Biciklističkog Saveza

Mostar prvi put ugostio redovnu sjednicu Skupštine Biciklističkog Saveza

Mostar je po prvi put u povijesti ugostio redovnu sjednicu Skupštine Biciklistilčkog Saveza Bosne i Hercegovine (u daljnjem tekstu BiSaBiH), na kojoj je sudjelovalo stotinjak sportaša iz BiH, kao i rukovodioca klubova koji su članovi Saveza.

Skupština se održala u prostorijama "Centra za Kulturu" grada Mostara, a u organizaciji Biciklističkog kluba Mostar i Sportskog Saveza Grada Mostara.

Prvi dio Skupštine bio je rezerviran za proglašenje najboljih sportaša u 2019 godini na kojem su prisustovali mnogobrojni sportaši, prijatelji i predstavnici medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista sretnim me čini što smo u mogućnosti biti dijelom jedne ovakve organizacije koja se po prvi put održava u gradu Mostaru.

Ovo je samo još jedan dokaz kvalitetnog rada i podstrek za još veće zalaganje, ali i zasluga svih naših prijatelja i sponzora koji nam daju nesebičnu podršku u radu i pomažu na boljitku Hercegovine kao jedne regije proeuropskih vrijednosti i upravo svi oni su zaslužni za odličan posao koji smo do sada obavili.

Nekako smo uvijek skeptični prema poslu koji radimo i uvijek mislimo da je to nedovoljno, no ako se osvrnemo samo nekoliko godina unatrag kada je biciklizam u ovim krajevima bio nepoznanica i pogledamo gdje smo danas, vidimo da smo doista divovski posao odradili", izjavio je Toni Zorić, predsjednik BK Mostar.

"Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim kolegama iz cijele BiH koji su došli u Mostar da uveličaju ovu manifestaciju, a posebno bih se želio zahvaliti i istaknuti dva velika čovjeka koji su svojim zalaganjem i pomoći nesebično pomogli ovaj događaj.

Na prvom mjestu Senad Suljić, predsjednik "Centra za Kulturu" koji se pobrinuo da se Grad Mostar pokaže odličnim domaćinom i dostojnim jedne ovakve manifestacije, a zatim bih istaknuo i nesebični rad Samira Šehovića koji je uvijek tu uz nas, pomaže i promovira svaku našu organizaciju pa tako i ovu današnju Skupštinu BiSaBiH koja se održala u Mostaru", dodao je Zorić.

Na prvom djelu Skupštine vršena je dodjela nagrada za najbolje sportaše, a između ostalih posebno priznanje dobili su Lejla Tanović (KBB Puls) kao najbolja natjecateljica u 2019 godini, kojoj je AFS organizacija dodjelila i novčanu nagradu za ostvareni uspjeh, te Vedad Karić (BK Rotacija Spin) kao najbolji natjecatelj Premijer lige BiH, za čiju se nagradu pobrinuo M-Bike Shop.

Nakon proglašenja najboljih sportaša uslijedila je redovna sjednica Skupštine BiSaBiH, kojoj su nazočili samo klubovi sa pravom glasa, a raspravljalo se o radu u 2019 sezoni, te planovima za 2020 sezonu, stoji u priopćenju.