FOTO  MILANOVIĆ STIGAO U MOSTAR Možete ga gledati i slušati ekskluzivno na televiziji za marku, ostali sikter

Milanović u Mostaru
Hercegovina.info

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović stigao je u Mostar. Na Rondou ga čeka veći broj građana i novinarskih ekipa.

Mimohod povodom 30. obljetnice osnutka Hrvatskog vijeća obrane (HVO) trenutačno ide od mostarske Katedrale prema Trgu hrvatskih velikana ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače gdje će, prema protokolu, predsjednik Milanović položiti vijence i zapaliti svijeće.

Tom prigodom Predsjednik Republike Hrvatske posmrtno će odlikovati Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća obrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosače). Predviđeno je prigodno obraćanje Predsjednika Republike.

Veliki dio novinarskih ekipa ostao je razočaran da neće moći snimati priloge i sudjelovati u programu koji je planiran u Kosači. Točnije, ekskluzivno pravo na snimanje ima TV Herceg-Bosne.

Podsjećamo, Dragan Čović predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, na prošlogodišnjem saboru pozvao je sve Hrvate u Bosni i Hercegovini da uplaćuju 1 KM mjesečno za tu televiziju putem računa za struju.

Milanović u Mostaru

PREDSJEDNIK RH Milanović u podne u Mostaru

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi sutra u Mostaru. On će u 11:45 položit vijenac i zapaliti svijeću ispred Središnjeg spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu …

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.