MARIN RADIŠIĆ Pozitivan sam na koronavirus, nema se tu što kriti

Marin Radišić
Ilustracija/hercegovina.info

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić pozitivan je na koronavirus.

"Istina je, testiran sam i pozitivan sam na koronavirus. To se nema što skrivati", potvrdio je Marin Radišić za hercegovina.info.

"Ja se osjećam dobro, imao sam nekih blažih simptoma, ali ništa strašno. Sada radim na prikupljanju svih kontakata koje sam ostvario u posljednje vrijeme i to je sada najvažnije", kazao nam je u telefonskom razgovoru načelnik općine Čitluk.

Načelnik Radišić je u posljednje vrijeme zbog dužnosti koju obnaša i situacije koja vlada u HNŽ-u, a posebno u Čitluku, ostvario je jako puno kontakata, na čijem prikupljanju i sam radi kako je potvrdio za hercegovina.info.

Prije četiri dana u Čitluku je održan sastanak načelnika općine Čitluk na kojem su nazočili i dr. sc. Goran Opsenica, županijski ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi, prim. dr. Nermin AvdićEugen Ćubela, načelnik Kriznog stožera CZ HNŽ posjete općinu Čitluk, ravnateljica Doma zdravlja Čitluk dr. Ozana Medić te Pero Ćiro Pavlović glasnogovornik Vlade HNŽ-a te Stožera civilne zaštite HNŽ-a.

Pitanje je koliko će kontakata načelnik Radišić skupiti, i hoće li svi ovi ljudi koji su na važnim funkcijama za vrijeme pandemije, morati u izolaciju i kakvi će rezultati njihovih testova biti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.