LJUBIMAC NEPROCJENJIVE VRIJEDNOSTI Boško daje BMW onome tko mu pronađe psa

Pas,vlasnik,izgubljeni pas,bmw,boško milošević,bmw,Srbija,Pas

Boško Milošević iz Veternika u Srbiji objavio je na Facebooku vijest o nestanku obiteljskog psića imena Bea, pasmine Shih Tzu, a onome tko ga pronađe kao nagradu je ponudio čak i svoj BMW.

"Psa sam uzeo djeci, imam dvije kćeri i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge prije tri mjeseca i kćeri su mi psa ostavile na čuvanje na pet dana i sad imam jako veliki problem zbog psa, djeca su jako ljuta na mene", ispričao je Boško za Mondo i dodao da je psa ostavio samog na 2-3 sata, kada se otišao vidjeti s prijateljem, piše Index.

"Počelo je grmjeti, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sjećam se uopće jesam li zatvorio vrata terase, ali kad sam se vratio, ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava s prijateljem na kavu i, kad sam se vratio, nije je bilo."

"Terasa je visine šest-sedam metara sigurno i nije mi jasno kako je mogla skočiti s te visine. I kad se šiša, pa se popne na stol, trese se sva, pa mi je to čudno", dodao je.

"Pomišljao sam da je možda netko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Ne znam što da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po dva-tri sata, non-stop idem i tražim psa jer dobivam svakakve dojave."

Zbog potrage za psom imao je i problema s policijom.

"Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da provjerim je li tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali što da radim. Ti ljudi su zvali policiju.

Ja psa moram naći. Ne znam više što da radim, gdje da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da provjerim, ni tamo nije bila. Djeca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako. Ponudio bih ne samo auto već i život svoj, iskreno, jer su djeca jako vezana za psa", zaključio je.