LET RASPRODAN Čarter koji je trebao iz Mostara ići za Dohu leti iz Splita, veći broj navijača prijavljen iz južne Dalmacije

LET RASPRODAN Čarter koji je trebao iz Mostara ići za Dohu leti iz Splita, veći broj navijača prijavljen iz južne Dalmacije
Tom Dubravec/CROPIX

Izravni let kojeg je za Dohu, odnosno za sutrašnje polufinale između Argentine i Hrvatske organizirala agencija Sol Azur u suradnji s agencijom G-Tour iz Međugorja je popunjen do posljednjeg mjesta. Svih 174 avionske karte su prodane kako se to i očekivalo.

Ono što je promjena u odnosu na najavu je to da se ipak sutra (utorak 13. prosinca) leti iz Splita, a ne iz Mostara. Razlog tomu je veći broj prijavljenih iz južne Dalmacije, dok iz Hercegovine na polufinale ovim letom ide 50-ak navijača, rekli su organizatori za Hercegovina.info.

Također, let je pomaknut za sat kasnije, umjesto u 6 sati kreće u 7 sati. Dolazak u Dohu je planiran oko 14 sati (s vremenskom razlikom) nakon čega će navijači krenuti ka Fan zoni. Povratak za Split je planiran u srijedu 5 sati ujutro.

Podsjetimo, let za ovu prigodu iznosi 1390 eura, dok je ulaznica za utakmicu dodatnih 390 eura. No, s obzirom na to da pojedini letovi iz Zagreba iznose 1954 eura možemo reći kako su navijači na ovom letu znatno bolje prošli.

Kako doznajemo, iste agencije će organizirati i odlazak na finale, a prijave su već krenule. Ukoliko Hrvatska sutra pobijedi Argentinu, može se očekivati nekoliko letova s našeg područja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.