LET RASPRODAN Čarter koji je trebao iz Mostara ići za Dohu leti iz Splita, veći broj navijača prijavljen iz južne Dalmacije

Hrvatski navijači
Tom Dubravec/CROPIX

Izravni let kojeg je za Dohu, odnosno za sutrašnje polufinale između Argentine i Hrvatske organizirala agencija Sol Azur u suradnji s agencijom G-Tour iz Međugorja je popunjen do posljednjeg mjesta. Svih 174 avionske karte su prodane kako se to i očekivalo.

Ono što je promjena u odnosu na najavu je to da se ipak sutra (utorak 13. prosinca) leti iz Splita, a ne iz Mostara. Razlog tomu je veći broj prijavljenih iz južne Dalmacije, dok iz Hercegovine na polufinale ovim letom ide 50-ak navijača, rekli su organizatori za Hercegovina.info.

Također, let je pomaknut za sat kasnije, umjesto u 6 sati kreće u 7 sati. Dolazak u Dohu je planiran oko 14 sati (s vremenskom razlikom) nakon čega će navijači krenuti ka Fan zoni. Povratak za Split je planiran u srijedu 5 sati ujutro.

Podsjetimo, let za ovu prigodu iznosi 1390 eura, dok je ulaznica za utakmicu dodatnih 390 eura. No, s obzirom na to da pojedini letovi iz Zagreba iznose 1954 eura možemo reći kako su navijači na ovom letu znatno bolje prošli.

Kako doznajemo, iste agencije će organizirati i odlazak na finale, a prijave su već krenule. Ukoliko Hrvatska sutra pobijedi Argentinu, može se očekivati nekoliko letova s našeg područja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.