'JUŽNJAČKI' ČARTER SLETIO Zastave Širokog Brijega, Čapljine i mostarskog Zrinjskog dominiraju katarskom zračnom lukom

Navijači Hercegovina Katar

Najvjerniji navijači iz Hercegovine i juga Dalmacije sletjeli su jutros u zračnu luku glavnog katarskog grada - Dohu. 174 sretnika koji su imali sreću, ali i poveću količinu 'šteka', danas će s velebnog stadiona bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju u polufinalnom susretu protiv Argentine.

Čarter koji je prvenstveno trebao letjeti iz Mostara pomaknut je za Split iz razloga jer je većina prijavljenih bila s juga ili središnje Dalmacije, a iz Hercegovine je zaprimljeno 50-ak prijava.

Prvotni plan leta je pomaknut za sat kasnije, umjesto u 6 sati krenuo je u 7 sati. Dolazak u Dohu je bio planiran oko 14 sati (s vremenskom razlikom) nakon čega će navijači krenuti ka Fan zoni. Povratak za Split je planiran u srijedu 5 sati ujutro.

Podsjetimo, let za ovu prigodu iznosi 1390 eura, dok je ulaznica za utakmicu dodatnih 390 eura. No, s obzirom na to da pojedini letovi iz Zagreba iznose 1954 eura možemo reći kako su navijači na ovom letu znatno bolje prošli.

Kako doznajemo, iste agencije će organizirati i odlazak na finale, a prijave su već krenule. Ukoliko Hrvatska sutra pobijedi Argentinu, može se očekivati nekoliko letova s našeg područja.