JOŠ DANAS POTPIŠITE UŽIVO PETICIJU Svoju podršku u borbi za vraćanje otetog parkinga možete dati na dvije lokacije

peticija,Vratimo oteti parking građanima,Udruga Bura info,online peticija,ulični štandovi
Hercegovina.info

Građani i građanke Mostara još danas će imati priliku potpisati uživo peticiju u okviru projekta „Vratimo oteti parking građanima“ na dvije lokacije u ovom gradu i to na prostoru Španjolskog trga, kao i u Ulici Stjepana Radića (kod sata). Ulični štandovi će biti postavljeni u razdoblju od 18 do 22 sata. Podsjećamo, naše volonterke skupljaju potpise već nekoliko dana, točnije od 24. do danas, a ovim putem još jednom pozivamo sve građane da se svojim potpisom priključe borbi za vraćanje spornih parkinga. Peticija je organizirana u sklopu projekta Udruge Bura info, a prikupljeni potpisi predat će se Gradskom vijeću grada Mostara, gdje će se tražiti stavljanje na dnevni red izmjenu odluke o načinu organiziranja, upravljanja i korištenja javnih parkirališta u Gradu Mostaru.

peticija,Vratimo oteti parking građanima,Udruga Bura info,online peticija,ulični štandovi

„Građanima koji su kupci stanova u Mostaru, naplatom parkinga oduzima se pravo na prostor oko zgrade, koji je graditelj zgrade osigurao kupnjom zemljišta. Stručne osobe su stajališta da nema uporišta za naplatu parking prostora oko zgrada“, objašnjeno je ranije. 

Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima koji su odlučili u prethodnim danima stati na stranu pravde potpisavši ovu peticiju, a također ćemo iskoristiti priliku pozvati i ostale da nam se još danas pridruže na gore navedene dvije lokacije. 

Online peticija će biti aktivna i u narednim danima te i tu možete staviti svoj potpis ukoliko niste dosad. 

Ova aktivnost je realizirana u sklopu projekta ''Vratimo oteti parking građanima'' koji je dio šireg programa "Podrška građanima u borbi protiv korupcije" implementiranog od strane CCI uz financijsku podršku USAID. Sadržaj je isključiva odgovornost Udruge Bura info i ne mora nužno održavati stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.