IZMJENE I DOPUNE Usvojeni novi regulacijski planovi za Rodoč, Centar 2, Aveniju, oba kolodvora, Kočine i Gnojnice

regulacijski planovi, urbanizam, Mostar

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara usvojene su nove odluke o izmjenama i dopunama regulacijskih planova za više gradskih i prigradskih naselja. U nastavku donosimo precizne odluke i glasovanje o istima.

Odluka o donošenju programa uređenja građevinskog zemljišta za izmjene i dopune Regulacijskog plana "Širi kompleks putničkog, željezničkog i autobusnog terminala". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Za ovaj prijedlog bilo je 29 vijećnika, nitko nije bio protiv, a suzdržana su bila sva tri HRS-ova vijećnika.

Odluka o donošenju i provođenju izmjena i dopuna Regulacijskog plana "Rodoč III". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara.

Za ovaj prijedlog bilo je 30 vijećnika, nitko nije bio protiv, a suzdržni su bili Vesnja Šunjić i Slaven Bevanda.

Program uređenja građevinskog zemljišta za izmjene i dopune Regulacijskog plana "Rodoč III". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Za ovaj prijedlog bilo je 28 vijećnika, nitko nije bio protiv, a suzdržni su bili Irma Baralija, Boška Ćavar, Vesnja Šunjić i Slaven Bevanda.

Odluka o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacijskog plana i Programa uređenja "Zgoni II". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Za ovaj prijedlog bilo je 33 vijećnika, nitko nije bio protiv, a nije bilo ni suzdržanih.

Odluka o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacijskog plana i Programa uređenja "Centar II". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Za ovaj prijedlog bilo je 33 vijećnika, nitko nije bio protiv, također nije bilo ni suzdržanih.

Odluka o pristupanju izradi Regulacijskog plana i Programa uređenja za "Stambeno-poslovnu zonu Gnojnice". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Za ovaj prijedlog bilo je svih 33 prisutnih vijećnika.

Odluka o pristupanju izradi Regulacijskog plana i Programa uređenja za "Kočine". Izvjestitelj - Gradonačelnik Grada Mostara. 

Ovaj prijedlog su opet podržali svi (33) prisutni vijećnici.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.