Uspješno odrađena i osma ekološka akcija Mladeži HDZ BiH Mostar - „Volim svoj Grad“

Područje koje se ove subote čistilo bio je Temeljni ogranak Avenija – Jugozapad. Već dobro uhodanu mostarsku Mladež u ekološkim akcijama, ovaj put nije moglo spriječiti ni ružno vrijeme sa kišom, kako bi uspješno odradili posao oko čišćenja smeća i otpadaka.

Mjesto okupljanja Mladeži je počelo u ranim jutarnjim satima, te njih četrdesetak odmah je krenulo na posao. Sami centar grada se doveo u stanje sa što manje smeća, a Mladež je unatoč ružnom vremenu dala svoj najveći doprinos u akciji, pokazavši kako ni kiša neće biti ta koja će spriječiti da se kvalitetno očisti ovo mostarsko naselje. U iznimno teškim uvjetima, Mladež HDZ BiH Mostar vrijedno je postavila i koš preko puta desete škole ili poznatije kao Osnovna škola Petra Bakule, te postavila stol za stolni tenis na Strelčevini.

Mještani i prolaznici sa zanimanjem su pratili cijelu ekološku akciju, i jedan od njih je istaknuo kako je oduševljen kako teku akcije iz tjedna u tjedan. „Mladež HDZ BiH pokazuje kako ni kiša nije ta koja ih može omesti u ostvarivanju svojih ciljeva. Vidim da se danas postavljao i koš, te stol za stolni tenis i unatoč kiši posao su uradili i više nego kvalitetno, te im zaista svaka čast“ kazao je jedan mještanin. Uspješno privodeći akciju čišćenja kraju, Mladež HDZ BiH nije krila zadovoljstvo odrađenim poslom, kao i svaki put do sada.

Pokazavši svoj maksimum kao i na svakoj od prethodnih ekoloških akcija, pokazali su kako se uz malo truda i dobre volje puno korisnoga može učiniti.

Punu potporu ekološkoj akciji „Volim svoj Grad“ dali su nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ, Denis Lasić, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH, Vlatko Marinović, tajnik Političke akademije HDZ BiH, Damir Džeba te tajnica Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar Jasna Ćubela.