"United idiots of old Lijan"

Glasacki listic

... da su od NSRzB kupljeni na predhodnim izborima. "United colors of Benetton" stajalo je na njima, a vjerojatno su je već dobili stotine "sretnika". Očigledno je nestalo pokvarenog uvoznog mesa da se isti takvi "birači" svrsihodno podmire.

Lijanovići plaćaju glasove s prošlih izbora majicama
Mnogi se sjećaju da je talijanski mega koncern Benetton, poznat po provokativnim reklamnim kampanjama, za vrijeme rata u BIH, objavio plakat na kojem su bile iskrvavljene hlače i majica u srpnju 1993. kod Mostara poginulog hrvatskog vojnika Marinka Gagre. Usljedile su brojne ogorčene reakcije i kritike, a vatikanski dnevnik L'Osservatore Romano taj je oblik promocije nazvao "Slika teror".

Slučajnost ili ne, "nagrada" za križić NSRzB-u je majica tvtke koja je hrvatsku krv zloupotrijebila da bi se još više okoristila, kao i Lijanovići koji otpadom, tj. šundom regrutiraju bjednike, kojima je nacionalna svijest manja od dna kace.

Ovo je nažalost potvrda da bi jedan dio (ne samo našeg) naroda izgleda bez skrupula i etike prodao i vlastitu mater "za šaku dolara", ili à la lijanovićki, za koji kg svinjetine odnosno "krpu" na kojoj bi bilo bolje da stoji "United idiots of old Lijan". Tako bi bar (oni) dobili zasluženo!

U svim imalo demokratskim i pravnim zemljama ovaj postupak bi već davno bio predmet istrage nadležnih organa. Ali znamo da to BiH nije, pa zato neće čuditi da u ovom protektoratu i u budućnosti susretnemo mnoge koji nose "moderne" majice.

CT/posavski-obzor.info