U prepunoj Kosači održana javna tribina HDZ BiH "Slušamo vas"

HDZ BiH
Također, tribini su prisustvovali Ivan Musa, predsjednik HKDU i Davor Pehar, član Gradskog vijeća Grada Mostara, koji je bio organizator večerašnjeg događaja.


U uvodnom dijelu tribine Denis Lasić se ispričao posjetiteljima zbog nedolaska Dragana Čovića, predsjednika HDZ BiH, koji je u Bruxellesu na sastanku sa članovima Europske pučke stranke.
Tribina se sastojala iz dva dijela. U prvom dijelu javnosti su se obratili gore navedeni kandidati, a u drugi dio tribine bio je rezerviran za pitanja posjetitelja.
Svi govornici naglasili su isti cilj HDZ BiH, a to je postizanje 130 000 glasova na Općim izborima 3. listopada.


Mladen Bošković je istaknuo kako je i večerašnji odaziv javnosti u ogromnom broju, potvrda svijesti hrvatskoga naroda o važnosti ustavnih promjena, te da je to ujedno i najveća podrška svim kandidatima.
„Osobno mislim  da ima prostora da se brojka od 130 000 glasova pređe na još veću brojku, i da HDZ BiH u Mostaru osvoji više od 20 000 glasova,“ nadodao je Bošković.

 
Izgleda da HDZ BiH svu svoju snagu crpi od svojih vjernih članova i simpatizera. Oči Hrvata i Hrvatica usmjerene su prema Mostaru kao središtu, kao gradu s najvećim potencijalom za hrvatski narod.
„Osigurat ćemo da hrvatski narod bude ravnopravan sa ostala dva naroda u državi, samo moramo biti izabrati prave ljude, koji neće biti spremni trgovati. Vrijeme je odluka i Hrvati moraju dati potporu kandidatima na svim razinama!“naglasio je Velimir Jukić.


Lasić je također uputio svima jasnu poruku već na početku koja je dovela do istog zaključka tribine: „Molim vas sve, do 3. listopada, u narednih dvadeset dana, angažirajte se i animirajte druge da glasuju za HDZ BiH jer samo tako mogu se riješiti svi problemi i Mostaru dati ono mjesto koje i zaslužuje u BiH!“