Razočarao si me rođo!

Povjerovao sam ti i dao ti svoj glas s nadom da ćeš ispuniti obećanje i čekao da ispuniš to obećanje. Evo čekam već četiri godine i ništa! Ma još i gore je!

Poslali ste u županijsku skupštinu osobe koje nisu progovorile ni riječi sa skupštinske govornice, a redovito su naplaćivali po tri-četiri tisuće maraka za svoju šutnju!

Poslali ste u Vladu dva ministra koja su za Hrvate Rame nanijeli više zla nego osuđeni ratni zločinac Rasim Delić!

Vaš  ministar „zdravlja“ je uradio ono što bi se bilo tko drugi usudio uraditi: doveo u istu ravan KBC Mostar i opću bolnicu Konjic, od Doma zdravlja Rama stvorio je „dom vozača i medicinskih sestara“, a liječnici su postali pomoćno osoblje!

Vaš politički partner je ministar prosvjete, kulture i sporta koji je hrvatsko školstvo srozao ispod svake razine, gori je od Stipe Šuvara, ali je ispunio NJIHOVE ciljeve: islamsko učilište u Mostaru doveo ja na istu razinu kao Sveučilište u Mostaru, ugasio je radio Herceg-Bosna, ugasio je HRT Mostar, ramske škole su dovedene do dna kao u ona vremena kad su nam glavni kadrovici bili nevesinjci, ramska prosvjeta je postala zarobljenik prvog čovjeka županijske prosvjete!!!

Hrvatski mediji u Županiji su ili uništeni ili dovedeni na rub propasti! Hrvatsku kulturu u Županiji strpali ste u jedan ceker! Ni našem mjestu nije ništa bolje!

Oni koji su uništili ramsko gospodarstvo danas vode općinu umjesto da su u zatvoru! Okupilo se probrano društvo rušitelja: Unisa, Pronija, Putnika, Dekorative, Policije i danas upravlja općinom. Rezultati tih „stručnjaka“ su već vidljivi na svakom koraku naše Rame. Svaki metar urađenog puta na hrvatskoj strani praćen je drugim metrom na muslimanskoj strani!

I ono što je mene najviše zasmetalo, a vjerujem i dobar dio Hrvata Rame, je kurvanjski gubitak zaštitnog znaka radio Rame! S ponosom  sam  palio radio prije devet sati u jutro samo da čujem džingl radija „ZA DOM SPREMNI, RAMU I HRVATE“.

Na žalost, tako ste jeftino prodali taj zaštitni znak zbog navodnog cjelodnevnog programa koji sve više poprima obrise federalnog radija!!!

Dali ste zeleno svijetlo promjeni Dana općine koji će biti na neki datum koji ni jednom Ramljaku - Hrvatu ne znači ništa! Bilo bi tu još prostora za nabrajati, ali neću, ne isplati se, vi ste odredili po svome, a ja vas ne mogu spriječiti, ali rođo, mogu vam uskratiti svoj glas!

I to ću i učiniti!!!
Vječiti optimist/rama-prozor.info
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript