Predstavljen promotivni autobus HDZ BiH

HDZ BiH, izbori 2010

Vođeni željom sa što boljom suradnjom i razumijevanjem građana Bosne i Hercegovine,  HDZ BiH  organizira javne predizborne skupove u više gradova Središnje Bosne. Tako će skupovi HDZ BiH biti organizirani u: Bugojnu, Uskoplju, Busovači, Jajcu i Travniku.                           

U srijedu, 15. rujna tekuće godine, javni skup će bit organiziran u Bugojnu u Hrvatskom domu u 16 sati.  Predprogram počinje u 15 sati u organizaciji domaćina ispred Hrvatskog doma gdje će nazočne zabavljati Bugojanski tamburaši. Izaslanstvo HDZ BiH dolazi u Bugojno u 15 i 30 sati gdje će se susresti sa domaćinima u prostorijama Hrvatskog doma u Bugojnu. Nazočni će imati priliku uživati u nastupu mažoretkinja iz Uskoplja. Završetak programa predviđen je u 17 i 30 sati kada će Izaslanstvo HDZ BiH, uz domjenak, razgovarati s domaćinima.

Isti dan, dakle u srijedu, bit će organiziran i javni predizborni skup u Uskoplju u Športskoj dvorani u 20 sati. Izaslanstvo HDZ BiH stiže u Uskoplje u 19 i 25 sati pred Športsku dvoranu gdje će se susresti sa predsjednikom OO HDZ BiH Zrinkom Tokićem, predsjednikom OV  Marinkom Krajinom, članovima OO i drugim dužnosnicima HDZ BiH Uskoplje. Izaslanstvo će posjetiti župnika župe Uskoplje fra Vinka Markovića, a nakon toga će položiti vijenac na Središnjem spomen obilježju poginulim pripadnicima HVO-a na uskopljanskoj bojišnici u Uskoplju. Naravno, uskopljanske mažoretkinje će uljepšati i ovaj predizborni skup.

U četvrtak, 16. rujna tekuće godine, javni predizborni skup će biti organiziran u Busovači u Športskoj dvorani u 20 sati.  Izaslanstvo HDZ BiH u Busovaču stiže u 19 i 15 sati u prostorije općine Busovača gdje će se susresti sa predsjednikom OO HDZ BiH Busovača Marinkom Čavarom, vijećnicima općine i drugim dužnosnicima OO HDZ BiH Busovača. Polaganje vijenaca pred spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima planirano je u 19 i 45 sati.

U petak, 17. rujna tekuće godine, javni skup će biti organiziran u Jajcu ispred Doma kulture u 17 sati. Ali, prije toga, predsjednik HDZ BiH Dragan Čović otvara pojedinačno prvenstvo šahovskog saveza Herceg Bosne u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru u 10 i 30 sati. Izaslanstvo HDZ BIH stiže pred Crkvu BDM u Jajcu u 15 i 30 sati gdje će se susresti sa predsjednikom OO HDZ BiH Jajce Tihomirom Radovcem, članovima OO i  drugim dužnosnicima HDZ BIH Jajce.

Istog dana, dakle u petak, bit će organiziran javni predizborni skup i u Travniku u Centru za kulturu u 20 sati. Izaslanstvo HDZ BiH susrest će se sa dopredsjednikom OO HDZ BiH Travnik Antom Spajićem, članovima OO i drugim dužnosnicima HDZ BiH Travnik u Centru za kulturu u 19 i 55 sati.

Pozivamo sve članove i simpatizere HDZ BiH da dođu i uživaju u bogatom zabavnom programu, kao i da se druže s kandidatkinjom HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjanom Krišto.