FOTO  Mladeži HDZ BIH Čitluk pristupilo 200 novih članova

Predsjednik Mladeži Josip Grbavac u svome je obraćanju istaknuo kako su mladi snaga koja pokreće mnoge stvari. Upravo tom politikom vodi se i Mladež HDZ BIH koja je dosad realizirala niz hvale vrijednih akcija.

Posebno je istaknuo projekt Mladeži HDZ-a BiH, kadrovsku bazu podataka, koja bi u konačnici imala za cilj pomoći prilikom upošljavanja mladih u BIH.

Predsjednik Mladeži Josip Grbavac u svome je obraćanju istaknuo kako su mladi snaga koja pokreće mnoge stvari. Upravo tom politikom vodi se i Mladež HDZ BIH koja je dosad realizirala niz hvale vrijednih akcija. Predsjednik Grbavac najavio je i projekte Mladeži koji na području općine Čitluk počinju već ovih dana, a jedna od njih je besplatan tečaj Engeskog jezika koji se  već nekoliko godina održava u organizaciji OO Mladeži HDZ BiH Čitluk.

Istaknuo je posebnu važnost  predstojećih izbora te pozvao mlade da iziđu na izbore i svoj glas daju  kandidatima iz  naše općine na županijskoj i federalnoj razini.

Nazočnima se obratio i načelnik Ivo Jerkić koji je govorio o položaju mladih, problemu nezaposlenosti i aktualne županijske politike koja u mnogočemu koči upošljavanje mladih i obrazovanih kadrova.

Na kraju sjednice načelnik Jerkić uručio je iskaznice novim članovima Mladeži HDZ BIH.