Mladež HDZ 1990: Budi promjena

HDZ 1990, HDZ 1990, Široki Brijeg, HDZ 1990, ostavke, raspad, HDZ 1990, GO Mostar HDZ 1990 stranka

"Svečanost Druge konvencije mladeži HDZ 1990 bit će  svojevrstan početak i snažan start predizborne kampanje HDZ1990 i pragmatična poruka narodu da imamo perspektivu bolje budućnosti. Završili smo sa strukturiranjem županijskih odbora mladeži HDZ 1990 na nivou BiH i mostarska konvencija će biti samo instrument i dokaz našeg zajedništva koji će sutra biti konstruktivan i najučinkovitiji korektiv svim politikama koje vode "stariji".
No, ne samo to, već želimo svojim idejama i energijom pokretati i voditi pozitivne procese u društvu za naše dobro i dobro svih,  izjavila je Antonela Primorac, koordinatorica Konvencije mladeži HDZ1990.

Na konvenciji će biti prisutno visoko izaslanstvo HDZ1990 na čelu sa predsjednikom Božom Ljubićem, te zamjenikom predsjednika i kandidatom  Hrvatske koalicije HDz 1990- HSP BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Martinom Ragužem. Također, svoju nazočnost potvrdili su mladi iz Europske pučke stranke, kao i predstavnici mladeži stranaka sa područja BiH, susjednih zemalja.

"Poruka Konvencije će biti "Budi promjena", upućena je svim mladima koji su neopterećeni prošlim vremenima i hipotekama prošlosti, javno ukažu na negativne stvari i one snage koji ovo društvo i državu vode u krivom smjeru, te u vidu konstruktivnih ideja, načela, projekata, okrenu novi list u načinu poimanja politike i političkog djelovanja. Mi mladi moramo primjerom pokazati da se politika može voditi argumentiranim sučeljavanjem i traženjem kompromisa, koji vodi naprijed, a ne kompromisa koji znači nečinjenje. Mladež HDZ 1990 će na Konvenciji to i djelom i riječju pokazati. Ovim putem pozivamo sve simpatizere i članove da nam se u subotu 26. lipnja u 11 sati pridruže u Kosači i sami se uvjere u snagu promjene" poručila je Antonela Primorac.

ljportal