FOTO  Konstituirajuća sjednica županijskog odbora mladeži HNŽ-a HDZ1990

HDZ 1990

Konstituiranje ŽO mladeži i sudjelovanje ovog stranačkog tijela u radu i odlučivanju viših stranačkih razina dokazuju da se HDZ1990 kao stranka opredijelila dati nama mladima prigodu da svojim elanom i htijenjem krenemo aktivno participirati u političkom životu ne samo grada Mostara, nego i županije. Na nama je da djelima opravdamo to povjerenje" u pozdravnom govoru je rekao g. Ivica Barbarić.

Konstituirajućoj sjednici su između ostalih nazočili su i članovi predsjedništva stranke, Martin Raguž zamjenik Predsjednika, Damir Ljubić dopredsjednik, te Srećko Boras član Predsjedništva.

Kada smo nastajali 2006. nastajali smo u sprintu i normalno je da smo u nekim stvarima pogriješili. Međutim, svjesni svojih pogrešaka, to smo ispravili i krenuli dalje. Shvatili smo da je opstanak na sceni moguć jedino ako u rad uključimo nove snage, koje moraju biti korektiv nama starijima. Uzlazna putanja koju ova stranka u ovo vrijeme doživljava je baš plod činjenice da smo u rad uključili veliki broj mladih ljudi" u govoru je istakao Martin Raguž zamjenik Predsjednika HDZ1990.

Konstituirajuće sjednice županijskih odbora mladeži na teritoriju cijele BiH uvertira je velikoj konvenciji mladeži HDZ1990 koja će se održati 26.6.2010. u Mostaru.