Jadranka Kosor na otvaranju političke akademije HDZ-a BIH

Jadranka Kosor, HDZ BiH, Mladež HDZ BiH Stolac, Dragan Čović, Jadranka Kosor, jozo čuljak, Jadranka Kosor, HDZ, Jadranka Kosor, Mostar, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Jadranka Kosor, pelješac, most, Jadranka Kosor, Orašje, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Kolinda Grabar Kitarović, Jadranka Kosor bivša premijerka Hrvatske, bivša premijerka
Hrvatska će premijerka sa sobom dovesti cijelu Vladu RH i na taj simboličan načinu potvrditi svoju potporu Čovićevu HDZ-u BiH, kazao je visokopozicionirani izvor u HDZBiH navodeći kako će ona tom prigodom održati i predavanje i govoriti o suradnji dvije stranke kao i o ukupnim odnosima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 
 Izvor potvrđuje da to neće biti i zadnji susret Čović-Kosor u predizbornoj kampanji. Naime, Jadranka Kosor s visokim izaslanstvom HDZ-a BiH doći će i na obilježavanje 20. godišnjice HDZ-a BiH koja će se održati u kolovozu ove godine.

U svezi otvaranja Političke akademije HDZ-a BiH, izvor je potvrdio kako će, pored Jadranke Kosor, na svečanosti akademije govoriti i američki veleposlanik u BiH Charles English kao i vatikanski nuncij u BiH. Naravno, ključni govor bit će predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čović.

 Otvaranju Političke akademije HDZ-a BiH nazočit će i cijeli diplomatski zbor u BiH, brojni uglednici i gospodarstvenici iz BiH, Hrvatske i regije, kazao je izvor za spomenuti portal.

 (Fena)