HKDU BiH uputio otvoreno pismo hrvatskom državnom vrhu

HKDU, HKDU, HDZ BiH, HKDU, Ivan Musa, Ivo Josipović, Ivan Musa

Pojava gospodina Željka Komšića na najčasnijem mjestu u Hrvatskoj, u prvom redu počasne lože Sinjske alke u Sinju, u društvu predsjednika države Hrvatske, predsjednice hrvatske vlade i predsjednika Hrvatskog sabora uvreda je  i poniženje za hrvatski narod u BiH. Gospodin Željko Komšić je čovjek kome karakter ne smeta da sa bošnjačkim glasovima sjedi na stolici hrvatskog člana Predsjedništva suprotno izbornoj i političkoj volji hrvatskog naroda u BiH. Gospodin Željko Komšić je simbol otimanja i potiranja suvereniteta hrvatskog naroda u BiH. Čovjek koji se izruguje sa suverenitetom hrvatskog naroda u BiH sjedi u Sinju na najčasnijem mjestu Sinjske alke, koja je simbol borbe hrvatskog naroda za svoju slobodu i suverenitet u svekolikoj hrvatskoj povijesti.

Što smo Vam toliko krivi? Zašto nas toliko ponižavate ?

Uz to, da ruglo bude što veće,  taj gospodin se kao nitko ni u počasnoj loži niti u gledalištu pojavio sa tamnim naočalima , što  jasno govori o odgoju i nedostatku elementarne građanske pristojnosti i poštivsnju hrvatske svetinje , kao što  je alka. Taj gospodin kani svoju sramotnu ulogu ponoviti i na slijedećim izborima, ponovno bošnjačkim glasovima biti na stolici hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Je li to i hrvatski državni vrh prekrižio hrvatski narod u BiH?

Ako Turci nisu mogli osvojiti Sinj neka Muslimani pokore hrvatski narod u BiH. Sramota.

U kojem svojstvu je nazočio Željko Komšić, trenutni predsedatelj tročlanog Predsjedništva BiH je gospodin Silajdžić, taj Komšić je član bošnjačkog SDP BiH, a ako je kao hrvatski član Predsjedništva BiH to mu pravo odričemo.

Predsjedniče Hrvatske države gospodine Josipoviću je li to vaše obećenje da će te kod Stolovanja Hrvatskom državom svoj SDP stranački dio ostaviti po strani.

Predsjedniče Hrvatskog sabora gospodine Luka Bebiću i predsjednice hrvatske vlade gospođo Jadranka Kosor i predsjednice HDZ Hrvatske, jeli to vaš poziv za predstojeće glasovanje u BiH, nek Vam je na čast i diku.