HDZ 1990 – HSP BiH započela kampanju skupom u Odžaku

Martin Raguž, HDZ 1990, Martin Raguž, Božo Ljubić, HDZ 1990, izbori 2010, Martin Raguž, HDZ 1990, Božo Ljubić, HDZ 1990, hsp, Martin Raguž, Martin Raguž, Vijeće ministara, HDZ 1990, izbori, Martin Raguž, šutnja, Martin Raguž, BIH, izbori, Sarajevo, Martin Raguž, HDZ 1990

Domaćin skupa predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Odžak Ivo Jelušić je naglasio da je Hrvatska koalicija jamstvo da će se nepravda prema Posavini ispraviti i da će Posavina nakon izbora u listopadu dobiti konačno stručnu, kompetentnu i moralnu vladu, sposobnu raditi za interes naroda.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ 1990 Posavina, nositelj liste za Skupštinu ove županije Pejo Damjanović je rekao da će ljudi s njegove liste zajedno s koalicijskim partnerima formirati vladu. Posavini su nužne promjene i one će se dogoditi.

„Posavini i ne samo Posavini vratit ćemo novu nadu u život, i vratiti život u Posavinu, kazao je dr. Perica Jelečević, kandidat Hrvatske koalicije za Parlament FBiH. On je istaknuo tri velika projekta koja će imati prioritet, a to su izgradnja auto ceste na koridoru VC, izgradnja auto ceste Orašje Tuzla i projekt plovnosti rijeke Save od Zagreba do Orašja.

„Da se nisam kandidirao za hrvatskog člana Predsjedništva već tada je Željko Komšić mogao otvoriti šampanjac i početi slaviti. Ali mojom kandidaturom Hrvati će dobiti svoga predstavnika u Predsjedništvu BiH, kazao je Martin Raguž. Kako je rekao on neće pozivati Borjanu Krišto na povlačenje kandidature ni nikoga drugoga, već sve protukandidate proziva na javno sučeljavanje.