HDZ 1990 – HSP BiH započela kampanju skupom u Odžaku

HDZ 1990 – HSP BiH započela kampanju skupom u Odžaku

Domaćin skupa predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Odžak Ivo Jelušić je naglasio da je Hrvatska koalicija jamstvo da će se nepravda prema Posavini ispraviti i da će Posavina nakon izbora u listopadu dobiti konačno stručnu, kompetentnu i moralnu vladu, sposobnu raditi za interes naroda.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ 1990 Posavina, nositelj liste za Skupštinu ove županije Pejo Damjanović je rekao da će ljudi s njegove liste zajedno s koalicijskim partnerima formirati vladu. Posavini su nužne promjene i one će se dogoditi.

„Posavini i ne samo Posavini vratit ćemo novu nadu u život, i vratiti život u Posavinu, kazao je dr. Perica Jelečević, kandidat Hrvatske koalicije za Parlament FBiH. On je istaknuo tri velika projekta koja će imati prioritet, a to su izgradnja auto ceste na koridoru VC, izgradnja auto ceste Orašje Tuzla i projekt plovnosti rijeke Save od Zagreba do Orašja.

„Da se nisam kandidirao za hrvatskog člana Predsjedništva već tada je Željko Komšić mogao otvoriti šampanjac i početi slaviti. Ali mojom kandidaturom Hrvati će dobiti svoga predstavnika u Predsjedništvu BiH, kazao je Martin Raguž. Kako je rekao on neće pozivati Borjanu Krišto na povlačenje kandidature ni nikoga drugoga, već sve protukandidate proziva na javno sučeljavanje.