GO Mostar HDZ1990: Predstavljeni realizirani projekti za Mostar

HDZ 1990

Radi se o sljedećim projektima: renoviranje i opremanje košarkaškog igrališta u ulici dr. Ante Starčevića, opremanje košarkaškog igrališta u ulici Vokića i Lorkovića, projektiranje i izgradnja tribina na igralištu „Šaht“ u Orlacu, izgradnja temelja za Etno dom „Raška gora“, asfaltiranje središnje ceste u naselju Ortiješ, materijalna i logistička podrška organizaciji sajma „Dani smokve i šipka“.

„Novi saziv gradskog odbora Mostar HDZ1990 djeluje nepunih pola godine i ovi projekti su plod našega rada na terenu, po temeljnim ograncima. Svaki od ovih projekata od inicijalne faze, pa do okončanja realizacije je financijski i materijalno snosio GO Mostar. Mnogo je pametnije i vrjednije sredstva za oglašavanje putem plakata i sl. usmjeriti na projekte koji mogu stvoriti dugoročne vrijednosti za dobrobit cijele zajednice.“ pri svom izlaganju predsjednik GO Mostar Slaven Raguž.

Pored toga, tajnik ŽO HNŽ g. Marinko Petrić je u svom izlaganju apelirao na veliki oprez prigodom izbornog procesa, budući da iz više temeljnih ogranaka dolaze informacije o organiziranju izbornih prijevara prigodom glasovanja i prebrojavanja glasova:

„Sve prikupljene informacije sa naše strane, počevši o organiziranju glasovanja ljudi koji su na biračkim popisima, a ne nalaze se među živima, pa do opravdanim sumnja u nakane glasovanja na pojedinim biračkim mjestima prije 7.00 sati i nakon 19.00 sati, proslijeđene su CIK-u. Ovim putem apeliram nevladinim organizacijama, a i svim povjerenstvima koji će pratiti tijek izbora da obrate maksimalnu pozornost na ove stvari, jer određene stranke ne mogu drugačije, nego prijevarom ostvariti pozitivan rezultat na izborima“ rekao je u svom izlaganju g. Petrić.
GO Mostar HDZ1990, pored ostalog, izrazio je maksimalnu podršku nositeljici liste za županijsku skupštinu dr. Diani Zelenika, kao i kandidatima GO Mostar na toj listi.