Glazbenici dali potporu Borjani Krišto

Kandidatkinji HDZBiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto i u ponedjeljak je, 30. kolovoza 2010. godine, stiglo više potpisa potpore. Borjanu Krišto svojim potpisom podržavaju: poznati hrvatski pjevači Mate Bulić i Ivan Mikulić, članice glazbene skupine Feminnem,  koje su na ovogodišnjem Eurosongu predstavljale Hrvatsku - Neda Parmać, Pamela Ramljak, Nika Antolos te poznati hercegovački glazbenici Josip Bilać i Kristijan Božo Čarapina.

Akcija potpore kandidatkinji HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto pod nazivom „Borjana 2010 za 2010-tu" je u punom jeku. Potpisi potpore dolaze iz svih krajeva širom Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i svijeta. Ova iskazana potpora dovoljno govori o tome kako su građani BiH svjesni činjenice da je Borjana Krišto, po svim svojim osobinama i vrijednostima prava osoba za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Građani širom BiH svjesni su i činjenice kako je Borjana Krišto jedina žena kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, te da sukladno položaju i ulozi  žena u životu,  društvu i politici, žele da upravo Borjana Krišto bude osoba koja će, zajedno s predstavnicima druga dva konstitutivna naroda  sjediti za pregovaračkim stolom i zagovarati prijeko potrebne ustavne reforme i jednakopravni položaj Hrvata u cijeloj BiH.