FOTO  Denis Lasić svečano otvorio malonogometna igrališta u mostarskom naselju Ulog i Baćevićima

Nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ, prof. Denis Lasić posjetio je 24. rujna 2010. godine mostarsko naselje Ulog te svečano otvorio i popratio otvaranje njihovog malonogometnog igrališta, koji je početak sjajnog sportskog kompleksa. Projekt izgradnje ovog malonogometnog terena započeo je na inicijativu dvojice mještana, Tihomira Biokšića i Nedjeljka Begića.

Mještanin Tihomir Biokšić je prilikom svečanog otvorenja malonogometnog terena istaknuo kako je zadovoljan što su se želje mještana napokon obistinile, te izrazio zahvalnost svima koji su pripomogli u realizaciji njihove zamišljene ideje

 „Želja za izgradnjom ovog sportsko - rekreacijskog centra javila se davno i uz pomoć naših mještana, te pomoći Gradskog odbora HDZ BiH na čelu sa prof. Denisom Lasićem zaista se i ostvarila. Veliko hvala svima koji su učestvovali u bilo kojem vidu pomoći" istaknuo je Tihomir Biokšić.

Prof. Denis Lasić je kazao kako ima čast što prisustvuje jednom ovakvom posebnom događaju, značajnom za sve mještane Uloga. Također je naglasio kako podržava ovakve akcije, te da mu je iznimno drago da je Ulog napokon dobio svoje malonogometno igralište.

Završivši svečano otvaranje igrališta u Ulogu, prof. Denis Lasić je posjetio i mostarsko naselje Baćeviće, gdje je također otvorio i njihovo malonogometno igralište. Domaćini ovog mostarskog naselja su ga srdačno ugostili, te mu se na koncu zahvalili na svoj dosadašnjoj i budućoj pomoći.