Denis Lasić posjetio obitelj Čarapina

Nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ prof. Denis Lasić, posjetio je u petak, 3. rujna 2010. godine obitelj Mladena Čarapine koji žive u mjestu Vrdi, sjeverozapadno od Mostara, uručivši im školsku opremu za djecu, te novčanu donaciju.

Riječ je o obitelji osmogodišnjeg dječaka kojemu je dječja igra u dvorištu obiteljske kuće obilježila životni put, tako što je padom na željezni kosir za travu zadobio teške tjelesne ozljede i izgubio oko. U razgovoru sa dječakovim ocem, Mladenom Čarapinom doznali smo kako prof. Denis Lasić već dugi niz godina potpomaže ovu obitelj.

„Ovo je već osma godina u nizu da predsjednik Lasić redovno dolazi i posjećuje nas, donirajući nam uvijek školski pribor za djecu, udžbenike za školu, te novčanu donaciju. Svojom posjetom pokazuje humanost te brigu za one kojima je potrebna pomoć", istaknuo je Čarapina. Također je kazao kako do sada nisu dobili nikakvu pomoć od bilo koje druge stranke.

Nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ prof. Denis Lasić  je naglasio kako pored svih aktivnosti koje vodi posebno se vodi računa o brizi za malog čovjeka, te rješavanju problema sa kojima se svakodnevno susreće, kazavši kako je posjeta obitelji Čarapina samo jedna u nizu njihovih posjeta.