Borjana Krišto otvorila VI. Športske igre UHDiVDR HVO HB i radove na dionici puta Kreševo – Tarčin

...hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane Herceg – Bosne županije Središnja Bosna te položila vijenac na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Kreševu. Kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je također otvorila radove na dionici puta Kreševo – Tarčin. Tijekom obraćanja kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je iskazala zadovoljstvo i radost što je ponovno mogla biti pokroviteljica VI. Športskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a HB.

Poručila je kako nas nakon predstojećih Općih izbora čeka stalna borba ispravljanja nepravde koja je nanesena hrvatskom narodu u BiH kojemu je u ovom trenutku neophodno jedinstvo u punom kapacitetu. Potporu Borjani Krišo na predstojećim izborima dali su i mnogobrojni okupljeni dragovoljci i veterani Domovinskog rata HVO-a HB županije Središnja Bosna i poželjeli da im predsjednica Krišto i iduće godine bude potpora na VII. Športskim igrama.

U Kreševu je boravilo i visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom prof. dr. Draganom Čovićem. Ovom je prigodom predsjednica Krišto također otvorila radove na dionici puta Kreševo – Tarčin, a Krišto i dr. Čović su obećali da će biti osigurana sredstva i za završetak radova na ovom važnom projektu.