IZAZVAO ODUŠEVLJENJE U SRBIJI Svećenik iz Rame podijelio sliku s Novakom Đokovićem

Đoković i svećenik
Josip Papak Facebook

Novak Đoković privlači ogromnu pažnju u Melbourneu, zato što je po deseti naslov na Australian Openu došao nakon što mu je prošle godine zabranjeno nastupiti jer se odbio cijepiti protiv korone, pa je deportiran. Među brojnima koji su se fotografirali s Đokovićem u Melbourneu ističe se mladi hrvatski svećenik Josip Papak. Don Josip iz Rame je veliki navijač Hajduka. Prošle godine je kao svećenik iz Župe Prozor nakon mlade mise razvio Hajdukovu zastavu.

Sada je njegovo fotografiranje s Đokovićem dočekano s oduševljenjem u srpskim medijima. Blic piše: "Đokovića je prvog dana u Melbourneu dočekao hrvatski svećenik i to u dresu Hajduka iz Splita. Momak po imenu Josip Papak fotografirao se s Novakom Đokovićem na Rod Laver Areni. Obojica su imala osmijeh na licu, što jasno govori o tome da su potpuno nepotrebne priče o bilo kakvoj mržnji Srba i Hrvata. Možda i da naučimo nešto iz ove fotografije."

Osim s jednim od najboljih tenisača svih vremena, mladi svećenik se fotografirao i s njegovim trenerom Goranom Ivaniševićem, proslavljenim hrvatskim tenisačem.

Osim navedenog dvojca, vremena za fotografiranje se našlo i za Rafaela Nadala.