NAJAVILI TUŽBE Nakon tri mjeseca oglasio se investitor zgrade na Bijelom brijegu

Afera Urbicid - JOKS d.o.o. demantij
hercegovina.info

Nakon više od tri mjeseca i niza članaka oko pobune stanara na Bijelom brijegu zbog gradnje objekta od šest katova, oglasio se investitor – tvrtka Joks d.o.o.

Njihov demantij prenosimo u cijelosti:

Afera Urbicid - JOKS d.o.o. demantij

Nažalost, investitor Joks d.o.o., unatoč brojnim usmenim i pismenim upitima iz naše redakcije, pa i putem odvjetnika, nije portalu hercegovina.info ispričao svoju stranu priče. Ni prigodu demantija nisu iskoristili da odgovore na pitanja koja smo slali, niti su zapravo demantirali navode iz naših članaka, osim što su ih prozvali neistinitima, ne navodeći argumente koji bi tu tvrdnju potkrijepili.

Afera Urbicid - JOKS d.o.o. demantij

Podsjećamo, svaki članak koji je naš medij objavio o problematici na Bijelom brijegu utemeljen je na:
- Izjavama i aktivnostima stanara (67 vlasnika nekretnina potpisalo je i na više adresa dostavilo peticiju protiv zgrade na Bijelom brijegu)
- Odgovoru Odjela za urbanizam Gradske uprave Mostara
- Izjavama šefa inspekcije Hilme Đidelije i postupajućeg inspektora Nebojše Šarića, koji je našem portalu izjavio da Joks nema dozvolu za šesti kat
- Odgovoru Ministarstva za graditeljstvo HNŽ-a, koje nam je jučer potvrdilo da već tri mjeseca čekaju dokumentaciju iz Gradske uprave Mostara.

Investitor Joks u demantiju se poziva na klevetu, a hercegovina.info podsjeća da istina nije kleveta, istina je neutuživa, a tužbi se ne bojimo, jer smo pisali istinu. Ako će nas zbog istine tužiti, onda se vidimo u sudnici, a o čemu ćemo također sa svakog ročišta izvještavati uživo.

Investitor, kojeg stanari susjednih zgrada ni najmanje ne krive za situaciju na Bijelom brijegu, nego Odjel za urbanizam i i građenje, koji je ovdje izdao dozvolu mimo prostornog plana Grada Mostara, sam je sebi uskratio prostor u našem mediju, ne želeći odgovoriti na mailove i pozive, premda su jednom rekli i da hoće. Ponovno ih pozivamo da ispričaju svoju stranu priče.

Afera Urbicid - JOKS d.o.o. demantij

Podržite i DONIRAJTE našu rubriku ISTRAŽILI SMO

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.