ZDRAVKO MAMIĆ "S Antom Kvesićem sam se susreo u Širokom Brijegu, dao sam mu više od 55 tisuća eura"

Zdravko Mamić Ante Kvesić
Ilustracija hercegovina.info

U novom obraćanju javnosti putem Facebooka, Zdravko Mamić je naveo kako je županijskom sucu u Osijeku, Anti Kvesiću, u više navrata dao preko 55 tisuća eura. S njim se sastajao u Hotelu Park, u Širokom Brijegu.

"Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije. Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke. Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa „Da li imaš vremena za s*x s nogu“, o čemu su također nestali tragovi. Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika.

Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu!", navodi Mamić na svojoj službenoj Facebook stranici.