VOZIO BEZ DOZVOLE I SA VIŠE OD DVA PROMILA Zabio se traktorom u stup, pa otišao u kafić na još jedno piće

traktor,traktorista,nezgoda,prometna nesreća
Facebook/ Danica.hr

Prometna nezgoda dogodila se u subotu navečer u središtu Virovitice. Traktorist je u jednom trenutku izgubio kontrolu, prešao na suprotnu stranu ulice, pokupio prometni znak i udario u metalni stup gdje se konačno zaustavio, piše Danica.hr.

Jedan od očevidaca kaže da je nakon nesreće izašao iz traktora i zbunjeno gledao oko sebe.

Potom je navodno otišao u obližnji kafić na piće.

U međuvremenu su stigli i policijski službenici koji su započeli očevid, a vozač je, kako se priča, pio u kafiću u središtu Virovitice, javlja "Danica.hr".

Uskoror, procurili su detalji bizarne prometne nezgode u kojoj je traktorist sinoć u središtu Virovitice izletio s ceste i zabio se u metalni stup javne rasvjete.

Izvor iz Virovitice jutros javlja kako je riječ o mladiću s područja Gradine koji je vozio bez vozačke, i to potpuno pijan.

“Kako čujemo, napuhao je više od 2 promila! Prava je sreća da nitko nije stradao jer na Trgu bana Jelačića u to vrijeme ima dosta pješaka. A majstor se zabio u stup baš na pješačkom”, priča naš sugovornik u nedjelju.

Nakon nezgode i alkotestiranja, policija je mladića uhitila i odvela u policijski pritvor na triježnjenje. Danas bi mogao biti prepraćen dežurnom prekršajnom sucu u Virovitici.