Vidošević pao s konja i ozlijedio kralježnicu

Nadan Vidošević je u četvrtak u Konjičkom klubu u Zaprešiću pao s konja te ozlijedio kralježnicu.

- Predsjednik Hrvatske gospodarske komore i predsjednik Uprave Kraša Nadan Vidošević doživio je u četvrtak lakšu nezgodu prigodom čega je ozlijedio kralješnicu - kazala je u priopćenju glasnogovornica Martina Sokač-Saraga.

Poznato je kako se bivši predsjednički kandidat rekretaibvno bavi jahanjem te kako uživa u brojni sportskim aktivnostima. Iako je riječ o ozljedi kralježnice, potvrđeno ja kako nije riječ o ozbiljnijim ozljedama.

Mora mirovati nekoliko tjedana

Nadan Vidošević ronio sa slijepom djecom
Photo Izborni stožer Nadana Vidoševića  


- Osjeća se dobro, ali prema liječničkoj preporuci sljedećih nekoliko tjedana mora mirovati - napominje Sokač-Saraga te dodaje kako se ''medije moli za razumijevanje''.

Podsjetimo, Vidošević je tijekom kampanje svoj rekreativni duh iskoristio i kako bi razveselio djecu s posebnim potreba, što je, kako je sam kazao, činio i prije predsjedničke kampanje. Tad je naglasio kako je s djecom ronio, vodio ih na jahanje na ponijima, ali i donirao određena sredstva.

- Mislim da nikad nije dovoljno i sve je premalo kad se pomaže onima kojima je pomoć potrebna - kazao je jednom prilikom te dodao kako bi svi ''znali o čemu govori da su vidjeli lica te djece''.

Da voli prirodu i životinje svjedoči i njegovo imanje na kojem ima ponije, vijetnamske praščiće te brojne druge životinje, dok o njegovoj sklonosti ka rekreaciji dovoljno govori činjenica kako je imanje prepuno sportskih sadržaja. Njemu je, ipak, najomiljenije malonogometno igralište.

javno.com