VELIKA GORICA Umirovljeni mehaničar ubio majku i ženu, pa počinio samoubojstvo

Velika Gorica

Muškarac naoružan vatrenim oružjem usmrtio je jutros oko 10 sati ženu u trgovini u velikogoričkoj Zagrebačkoj ulici, priopćila je kratko zagrebačka policija u prvoj informaciji o zločinu.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na očevice, ubojica je za ženom utrčao u susjednu kuću u kojoj se na prvom katu nalazi trgovina, ubio je puškom i pobjegao.

Za odbjeglim napadačem tragao je veliki broj policajaca, a u potrazi su sudjelovale i specijalne postrojbe.

Kako Jutarnji doznaje, umirovljeni mehaničar ZTC-a Zvonimir D. ubio je suprugu i majku te nakon toga počinio samoubojstvo.

Kako su za Jutarnji rekli očevici događaja, njegova majka je viđena ujutro kako bježi iz obiteljske kuće prema obližnjoj cvjećari zapomažući: "Pomozite, pomozite, ubit će me"

Nedugo zatim vidjeli su i njezinog sina kako trči u čarapama, gaćama i s puškom u ruci. Nažalost, pomahnitali muškarac je ubio ženu i pobjegao. Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a cijelo područje zločina je blokirano.

Policija je objavila nove informacije.

"Oko 11:20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena su tijela starije članice obitelji i muškarca, najvjerojatnije počinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva", objavila je policija.