VIDEO  UZNEMIRUJUĆE Mladić u Splitu brutalno napao dvije žene, jedna je teško ozlijeđena

Napad na ženu Split
Screenshot

Mladić koji je jutros u Splitu brutalno napao dvije žene uhićen je nakon intenzivne potrage splitske policije, u kojoj su sudjelovali i specijalci, navodi Index.

Policija ga je, kako javlja Slobodna Dalmacija, pronašla u okolici Splita uz pomoć potražnih pasa i dronova. Uhićen je u ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:15. Ušao je među kuće i onda su ga opkolili i uhitili.

Na terenu je bio jako velik broj policijskih snaga. Bila je tu i interventna policija, koristili su i dronove i potražne pse. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke s izričitom naredbom da ga se uhiti.

Prvo je nešto nakon 7 sati napao 52-godišnju Nevenku Margetu u trenutku dok je otvarala ugostiteljski objekt. Prišao joj je, zamolio za čašu vode, a kad se okrenula, udario ju je bocom u glavu i nastavio udarati.

Oko 45 minuta kasnije napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge. Policija je na mjestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla plosnati kamen kojim je napadač udarao ovu ženu.