VIDEO  TUČNJAVA U SLAVONSKOM BRODU Više osoba se potuklo, a jedan mladić je snažno šutirao Djeda Božićnjaka

Tučnjava Slavonski Brod
Screenshot

Slavonsko-brodska policija utvrđuje činjenice i okolnosti tučnjave više osoba u subotu popodne u centru Slavonskog Broda, na Šetalištu braće Radić, a po završetku kriminalističkog istraživanja dostavit će cjelovitu informaciju, priopćeno je.

O incidentu je izvijestio i lokalni portal 035portal.hr, koji donosi i snimku tučnjave u kojoj nasred ceste leži mladić obučen u Djeda Božićnjaka. Kada se mladić pokušao pridići prilazi mu drugi mladić te ga snažno udara nogom u glavu. Nakon toga udareni mladić pada bez svijesti na asfalt, prenosi Hina.

Sadržaj se učitava...

Za sad nema informacija o težini njegovih ozljeda i da li je on ili netko drugi zatražio liječničku pomoć nakon tučnjave, naveo je portal 035portal.hr.

Iz policije je večeras priopćeno da su djelatnici OKC Policijske uprave brodsko-posavske oko 15:15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira, odnosno tučnjavi više osoba na Šetalištu braće Radić. Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave.

"U tijeku je daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja, te ćemo po završetku kriminalističkog istraživanja dostaviti cjelovitu informaciju", naveli su iz brodsko-posavske PU.

Policija je utvrdila identitet četiri sudionika tučnjave u subotu u Slavonskom Brodu u kojoj je prema neslužbenim informacijama, sudjelovao i pripadnik HV-a, a iz Ministarstva obrane najoštrije su osudili incident te od Vojne policije zatražili poduzimanje istrage.

Glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Tomislav Kovačević Hini je večeras potvrdio da su identificirali četiri osobe koje su danas oko 15 sati sudjelovale u tučnjavi u užem centru Slavonskog Broda na Šetalištu braće Radić.

"Za sada su privedene tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio u kojem su svojstvu sudjelovali u incidentu. Četvrta osoba je zatražila liječničku pomoć i ona se trenutno nalazi u bolnici", rekao je Kovačević.