Trener Villareala upoznao svog dvojnika iz Ljubuškog

Unay Emery Tomislav Madžar
Facebook

Bivši savjetnik hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, liječnik hrvatskih reprezentacija i klubova, Ljubušak Tomislav Madžar jučer se upoznao sa svojim dvojnikom, trenerom Villareala Unai Emeryem. Madžar mu je ovom prilikom uručio domaće vino te poklon pakete svoje poliklinke i Hrvatskog nogometnog saveza.

"Tijekom Eura 2016. u Francuskoj od jednog ugodnog razgovora sa tadašnjim trenerom Arsenala Arsene Wengerom nastala je simpatična priča koja je završila na naslovnicama brojnih svjetskih medija uključujući britanski The Sun. Hvala Tomo Ničota što si napravio opću “pomutnju” koju smo danas pet godina kasnije u srdačnom razgovoru sa Unai Emery raspravili uključujući i sve današnje taktičke zamisli prije utakmice Dinama", poručio je Madžar na društvenim mrežama.

Anegdota je to iz Francuske, s Eura 2016., kad je u svečanoj loži pariškog stadiona Arsene Wenger prišao Madžaru i zamijenivši ga s Emeryjem pitao ga dolazi li na klupu PSG-a. Madžar je odgovorio kako su pregovori još u tijeku. 

Unay Emery Tomislav Madžar

Unay Emery Tomislav Madžar