Thompson: Svi imamo ulogu očuvati obitelj i zato pozivam građane da u nedjelju glasaju ZA.

Marko Perković Thompson, referendum, U ime obitelji
Svi imamo ulogu očuvati obitelj i zato pozivam građane da u nedjelju glasaju ZA. Obitelj je velika vrednota, a živjeti u obitelji dar je od Boga i to je tako od pamtivjeka.", rekao nam je Marko. Sa posebnom nježnošću popularni pjevač govori o svojoj obitelji što nimalo ne čudi budući da je otac petero djece. "To je posebna ljubav, nevjerojatan je osjećaj kada čovjek spozna obitelj. Ona je dana od Boga i zahtjeva mnogo davanja i odricanja, ali ono što se dobiva s time je neprocjenjivo, a to su plodovi obitelji.", objasnio nam je Thompson. Referendum građanske inicijative "U ime obitelji" kojim se ustavom definira brak kao zajednica muškarca i žene podijelio je hrvatsku javnost. U ovoj podjeli našle su se i brojne zvijezde s hrvatskog estradnog neba. Mnoga poznata lica javno su se izjasnila da će na spomentuom referendumu glasovati protiv. lka Vuica, Barbara Nola, Bojana Gregorić, Daniela Trbović, Franka Batelić, Severina, Ida Prester, Iva Šulentić, Janko Raskođ, Jelena Mihovljevi, članovi benda Let 3, Nataša Janjić Lokas, Mile Kekin, Žanamari Lalić svi će oni glasati protiv, a to su izrazili i u spotu koji ovih dana kruži internetom.

No, ono što je nedavno kazao na svojem zagrebačkom koncertu Marko Perković Thompson potvrdio je ekskluzivno za dnevno.hr iako u posljednje vrijeme rijetko komunicira s medijima. "Glasovati ću za brak jer smatram da je on zajednica muškarca i žene. To je po meni obitelj, ona je stup društva i tu vrednotu moramo zagovarati. Svi imamo ulogu očuvati obitelj i zato pozivam građane da u nedjelju glasaju ZA. Obitelj je velika vrednota, a živjeti u obitelji dar je od Boga i to je tako od pamtivjeka.", rekao nam je Marko. Sa posebnom nježnošću popularni pjevač govori o svojoj obitelji što nimalo ne čudi budući da je otac petero djece. "To je posebna ljubav, nevjerojatan je osjećaj kada čovjek spozna obitelj. Ona je dana od Boga i zahtjeva mnogo davanja i odricanja, ali ono što se dobiva s time je neprocjenjivo, a to su plodovi obitelji.", objasnio nam je Thompson.

S njim je suglasan i Mate Bulić kralj dijaspore. Ovaj poznati Hercegovac rekao nam je da će svakako izaći na referendumu. "Od Boga je dano da čovjek i žena stupaju u brak i stvaraju djecu, to je temelj obitelji. Apsolutno ću glasovati za i niti jedan drugi odgovor ne dolazi u obzir.", kratko, ali jasno poručio je Bulić.