ŠTETA OD STO TISUĆA EURA Dvojica Hrvata ukrala quadove, skutere i opremu za ronjenje iz dvorišta tvrtke

hrvatska policija

Policijski službenici II. Policijske postaje Rijeka nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja i u suradnji s Policijskom upravom ličko-senjskom otkrili su dvojicu hrvatskih državljana koje se sumnjiči za krađu u Kraljevici “tešku” gotovo 100 tisuća eura.

Sumnjiči ih se za počinjenje kaznenih djela iz područja imovinskog kriminaliteta, a radi se o osobama od 18 te 46 godina, prenosi Hina.

Provalili u dvorište tvrtke

Utvrđeno je da su početkom kolovoza prošle godine provalili u dvorište tvrtke na području Kraljevice te otuđili veći broj različitih predmeta – dva quad motocikla, podvodni skuter, jedan dron, te motociklističku i nautičku opremu, kao i drugu vrijednu oprema različite namjene, ukupne vrijednosti od gotovo 100 tisuća eura.

Tijekom kriminalističkog istraživanja počinitelji su pronađeni na senjskom području, kao i dio otuđenih predmete, koji će biti vraćeni vlasnicima. Obojica osumnjičenika su zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.