SRETAN KRAJ POTRAGE Pronađen je Gabriel Matijević

Pronađen Gabrijel Matijević
Facebook

Pronađen je Gabriel Matijević (19), koji je bio nestao prije četiri dana.

Kako je Indexu potvrđeno iz osječko-baranjske policije, Gabriel je pronađen u Zagrebu. Pronašli su ga večeras u 19:05 policajci VII. policijske postaje, koja pokriva područje Trešnjevke. Bio je u svom Peugeotu 206, kojim je i otišao iz Poganovaca pokraj Đakova u četvrtak rano ujutro. 

Gabriel je dobro i uskoro će se vidjeti s ocem, koji ga je došao tražiti u Zagreb. 

Spavao u automobilu na zagrebačkoj Trešnjevci

Gabrijelovog oca nakon gostovanja u RTL-u Danas nazvali su iz policije i rekli da je Gabriel spavao u automobilu na području Trešnjevke. Višednevna potraga za mladićem iz Slavonije tako je sretno  završila u Zagrebu.

Otac je ranije kazao kako je danas krenuo starom cestom iz Našica u nadi da će na toj ruti sresti sina. Stigao je u Zagreb nešto poslije 17 sati.

Ponovio je da je Gabriel viđen kako ulazi u Zagreb s autoceste, na izlazu Zagreb Istok, i da je pokušao platiti karticom na području Zagreba, no da mu je ta kartica bila odbijena.

Otac ne zna zašto je otišao od kuće. Sutra je trebao ići raditi u Njemačku

Kazao je kako ne zna zašto je Gabriel otišao od kuće.

"Stvarno ne znam, on je momak uredan, dobar je i trebao je doći k meni u Njemačku raditi. Ima kupljenu kartu za sutra navečer i nadam se da će se možda sutra pojaviti u zračnoj luci", kazao je.

Na pitanje misli li možda da nije htio ići raditi u Njemačku, odgovorio je: "Ne mislim zato što imam poruke kod svoje supruge Mije, gdje se njoj javio da je veoma radostan i da jedva čeka ići na posao."

Gabriel je večer prije nego što je nestao bio s prijateljem, a otac kaže da je i prijatelj šokiran i da nije bilo naznaka da bi išao nekamo ili nešto napravio. Kazao je i kako nema informaciju da Gabriel ima prijatelje u Zagrebu.

Gabriela je oko Poganovaca i u Đakovštini tražilo 40-ak dobrovoljaca uz policiju, vatrogasce i HGSS, no danas su stigle informacije koje su upućivale na to da je 19-godišnjak bio na području Zagreba. Na kraju je i pronađen u Zagrebu.