SPLIT Nepoznati muškarac šipkom napao djevojku, nanio joj ozlijede i prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem

MuP Split

Nepoznati muškarac je danas na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Slobodna doznaje da se napad šipkom dogodio noćas na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka. 

Iz policije su pozvali sve građane koji eventualno raspolažu s korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti  razgovor.

"U cilju zaštite žrtve nismo u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj, naveli su.

U policiji su nam potvrdili da napadnuta žena nije strankinja. Radi se o Splićanki.