SLOBODA U SINJU Bulj građane oslobodio covid potvrda

Sinj, miro bulj, covid potvrde
Dalmacija danas

Od sutra u Hrvatskoj stupa na snagu upotreba covid-potvrda koje su obavezne u svim javnim i državnim službama, kako za zaposlenike tako i za ljude koji njihove usluge koriste. No, u Sinju to neće biti tako. Naime, tamošnji Gradonačelnik Miro Bulj bez obzira na odluku Nacionalnog stožera pozvao je građane da slobodno bez istih koriste usluge gradskih službi.

"Od utorka 16. studenog 2021. godine, bez obzira na nove epidemiološke mjere, svi naši sugrađani moći će koristiti slobodno i bez ograničenja usluge Gradske uprave Grada Sinja, a isto preporučujem tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Sinja", ističe se.

"Stožer civilne zaštite Grada Sinja obavijestio je sve zaposlenike Grada, ustanove i tvrtke koje su u vlasništvu Grada Sinja koji se žele cijepiti i testirati da im je isto omogućeno. Isto tako sve informacije našim sugrađanima dostupne su putem e-maila i telefona koji su objavljeni na stranicama Grada. Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izići ususret jednakim uvjetima", navodi se u obavijesti građanima gradonačelnika Sinja.