Roditelji Nore Šitum žele znati istinu: Kamo je nestao novac?

Nora Šitum, Hrabro dijete, Đana Atanasovska, Jasmina Žužić, Hrabro dijete, Nora Šitum, kontrola rada

Strašno je da to rade. Pa to je bila moja Nora. Moja svetinja. Naša misija je pomoći djeci i roditeljima. Zato smo Ivica i ja planirali graditi kuću u koju ćemo smjestiti obitelji djece oboljele od malignih bolesti. Mi znamo kako je doći u Zagreb s vrećicom i brinuti se o bolesnom djetetu. Sve što želimo je da ime našeg djeteta živi kroz pomoć drugima, rekla je Đana Atanasovska, Norina majka.

Koliko je novaca uplaćeno?

Posljednjih pet mjeseci ona moli da joj se dostave papiri iz Udruge Hrabro dijete, odnosno koliko je novca uplaćeno u humanitarnu akciju za njezinu kćer.
Na Đanino inzistiranje da javnost i ona imaju pravo znati koliko je novca uplaćeno na ime njezina djeteta, predsjednica udruge Jasminka Žužić ju je izbacila iz udruge kao člana.
U utorak će na konferenciji za novinare u bolnici Rebro roditelji ispričati cijelu istinu i odnos s udrugom Hrabro dijete.
S njima će biti i bivši tajnik i suosnivač udruge Alen Kocić, koji je također izbačen. Inzistirao je da se mora iznijeti skupljeni iznos te je tražio da Žužić ne ulazi u politiku kroz udrugu. Ona je gradska vijećnica u Novoj Gradiški.

24sata.hr