Prosvjed branitelja u Savskoj 66 ili šatorski teroristi?

savska 66, branitelji, prosvjedi, savska 66, branitelji, savska 66, branitelji, prosvjed branitelja

...potvrđeno konačnom presudom Međunarodnog suda u Haagu, mi, hrvatski branitelji, pod vodstvom dr. Franje Tuđmana počeli smo se dragovoljno uključivati u obranu Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, svjesni činjenice kako pod međunarodnim embargom na oružje, goloruki ulazimo u sukob protiv JNA, koja je u to vrijeme bila četvrta vojna sila u Europi i koja je u potpunosti stala iza projekta Velike Srbije. Jedino oružje kojim su hrvatski dragovoljci bili naoružani bila je nacionalna svijest i domoljublje, koji nisu proizišli iz društveno-političkog sustava bivše Jugoslavije kojoj je na čelu bila Komunistička partija Jugoslavije, nego kao plod stoljetne težnje hrvatskog naroda za svojom slobodom i neovisnošću. Ljubav prema Domovini i svom narodu gradila se u obiteljima koje su imale spoznaju o svom porijeklu te nacionalnom i vjerskom pravu, i upravo je ta energija omogućila hrvatskoj vojsci da obrani i oslobodi okupirane teritorije te u konačnici i ostvari svoje državno pravo u Republici Hrvatskoj i svoje državotvorno pravo u Bosni i Hercegovini.

Vrijeme koje je nastupilo nakon završetka Domovinskog rata donijelo je užasnu spoznaju o tome koliko je hrvatsko društvo iznutra politički devastirano i kako za kratko vrijeme, nevjerojatnom lakoćom, sve vrijednosti koje su proizišle iz Domovinskog rata postaju retrogradne te se prikazuju kao antihrvatske i klerofašističke, zahvaljujući političarima i novinarima te svim drugim ostacima komunističkog režima koji su uspjeli izbjeći lustracijski proces u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Njihova je snaga u tolikoj mjeri dobila javnu transformaciju da mogu jasno poručivati kako je 1945. kratko trajala, kako je još uvijek živa ustaška guja i naravno, finale antihrvatske propagande jest prikazati prosvjed hrvatskih branitelja, koji su najzaslužniji za obranu Domovine i koji s pravom traže zaštitu svojih stečenih prava koja se svakodnevno umanjuju i obezvrjeđuju, kao skup kleronacionalista koji teroriziraju hrvatski narod.

Vrhunac podlosti i zlonamjernog podmetanja je činjenica kako pokret „Occupy Croatia" optužuje hrvatske branitelje kao najodgovornije za nesposobnost vladajuće ljevičarske koalicije. Takvu količinu javnog bezobrazluka, nepravde i poniženja, nikada u novijoj povijesti nije doživjela nijedna pobjednička vojska, a još manje njeni stopostotni invalidi, veterani Domovinskog rata.

Svakome iole inteligentnom čovjeku, koji je upoznat s tim što je čast i ponos u svakom narodu, je jasno kako se ovdje pokušavaju obezvrijediti i poniziti hrvatski veterani, kao zaglavni kamen jednog naroda, što će za rezultat imati činjenicu kako hrvatskom narodu ništa nije sveto, kako je hrvatska država slučajna pojava na veoma važnom geostrateškom prostoru jugozapadnog Balkana i kako, preko konspirativnih političkih organizacija, svatko može planirati i trgovati na račun hrvatskih nacionalnih interesa.

Na svu sreću, unutar hrvatskog naroda još uvijek postoje domoljubne političke organizacije i nacionalno svjesni pojedinci koji umiju prepoznati suštinu ovakvih nasrtaja na stupove hrvatske državnosti i spremni su ponuditi sebe u obranu hrvatskih nacionalnih interesa.

Evidentno je kako izbor Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske i skori dolazak na vlast hrvatskih domoljubnih snaga, koje se okupljaju oko vrijednosti koje je utemeljio dr. Franjo Tuđman, nose jasne odgovore kako u hrvatskom društvu nisu problem hrvatski branitelji, nego ostaci jugokomunističke ideologije koja se ne može pomiriti s činjenicom kako je njezino vrijeme prošlo, kako su godine njene vladavine izjednačene s fašističkim režimom, kojeg karakteriziraju masovna ubijanja, ideološka zlostavljanja, verbalni delikt, progoni i svaki drugi oblik kršenja ljudskih prava.

Pozdrav hrabrim braniteljima iz Savske 66!

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA