Problemi sa srcem: Sanadera hitno prebacili u KBC Rebro

Ivo Sanader, HDZ, Jadranka Kosor, Ivo Sanader, Mladen Barišić, HDZ, Ivo Sanader, sabor, prisega, Ivo Sanader, Ivo Sanader, korupcija, Ivo Sanader, izručenje, Ivo Sanader, Ivo Sanader, Ivo Sanader, jamčevina, sloboda, Ivo Sanader, pritvor, sloboda, Ivo Sanader, Radimir Čačić, Ivo Sanader, presuda, Ivo Sanader, suđenje, bolnica, problemi sa srcem, sloboda, Ivo Sanader, Ustavni sud RH
Za utorak je u toj zagrebačkoj bolnici imao dogovoren pregled kod kardiologa. No kako mu je u subotu bilo loše, zatvorski liječnik procijenio je da ga odmah treba prebaciti na Rebro. Odvezli su ga na kontrolu, a čini se kako je stanje ozbiljno jer su ga zadržali na liječenju, doznajemo iz pouzdanih izvora.

Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković potvrdila je da su mu izveli elektrokonverziju (elektrošok malene snage). 
Sanader se već neko vrijeme ne osjeća dobro, a zbog problema sa srcem izostao je sa zadnjih ročišta na Županijskom sudu u Zagrebu.

Kao i ostali zatvorenici, ima pravo na liječenje u civilnim bolnicama jer u zatvorskoj nemaju uvjete za liječenje mnogih bolesti. No s osuđenim bivšim premijerom u bolnici će biti i pravosudni policajac.

Izvor: 24sata.hr