Priopćenje nezavisnoga kandidata za načelnika grada Imotskoga Ivice Kukavice

Imotski, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Imotski

...kako na društvenim mrežama, tako i na terenu. Međutim, na društvenim mrežama, pojedinci s lažnim profilima, koji podržavaju ili mene ili moga protukandidata, vode otvoreni rat i ne biraju sredstva, a neki od simpatizera moga protukandidata s pravim profilima mi impliciraju povezanost s lažnim profilima.

Često pojedinci rješavaju osobne sukobe i vrijeđaju se na osobnoj razini što je potpuno neprimjereno. Ograđujem se od svih neprimjerenih komentara i profila na društvenim mrežama, a ujedno pozivam svoga protukandidata da i on to učini.

Osobe koje misle da takvim pristupom pomažu njemu ili meni, pozivam da smire strasti i da ne koriste neprimjerenu retoriku, već ukoliko imaju toliku potrebu komentirati, neka to rade argumentima i na razini koja je dostojanstvena i koja ne vrijeđa pojedinca i grupe.

Kolega Budalic i ja, bez obzira na ishod izbora, ćemo nastaviti suradnju i nakon njih. Nemojte dozvoliti da vas različita mišljenja udalje jedne od drugih, jer nakon izbora moramo nastaviti živjeti i raditi zajedno. Naglašavam da vas ne dijelim na vaše i naše i sve vas poštujem i cijenim, bez obzira na političko opredjeljenje. Još jednom pozivam svoga protukandidata da se ogradi od neprimjerenih napisa po društvenim mrežama, kako bi kampanju u dostojanstvenom tonu priveli kraju, jer osobno mi je puno važnije od same kampanje i političkih razlika, da gajimo dobre međusobne odnose.