VIDEO  PRIČA KOJA JE DIRNULA MNOGA SRCA Pas je bio na lancu 12 godina i spavao na otvorenom, sad je napokon dobio smiraj

Pas iz Zadra

Tužna priča jednog psa iz Zadra dirnula je društvene mreže.

Objavu prenosimo u cijelosti:

  • "Usred grada Zadra 12 godina je ovaj pas živio na lancu na jednom 'parkingu'! Kako ga nitko nije vidio, doživio, pomogao mu punih 12 godina?? Nalazio se jako blizu jedne od najprometnijih cesta gdje svakodnevno cirkulira puno ljudi. Živio je tamo bez redovno dostupne hrane i vode, vidno izgladnjivan, željan svega, ali svejedno toliko sretan kada vidi čovjeka. Nikada cijepljen. Nije imao čak ni zdjelice. Sve što je imao je debeli lanac i trošna kućica u koju nije želio ni ući. Spavao je vani na zemlji i na kamenju. 12 godina - napisali su iz skloništa za životinje Privlaka.
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Sada je pas konačno spašen.

"Neko vrijeme smo vodili borbu za ovog psa i nije bilo lako, ali nismo odustali. Na kraju nam ga je vlasnik danas pristao mirno predati. Trenutak kada je lanac pao na pod a on bio slobodan je bio trenutak olakšanja, sreće i ponosa. Dobio je ime Aponi što znači leptir. A leptiri simboliziraju slobodu. Aponi je naš novi stanar koji će kada se oporavi tražiti dom", dodali su.